Midsundingen

Andreas Stjernen avslutta karrieren med 2.-plass i Granåsen, Johansson tapte terreng i Raw Air

Andreas Stjernen enda på andreplass i det siste rennet sitt på toppnivå. Ryoyu Kobayashi vann verdscuprennet i Granåsen.

Trønderen hoppa særs bra på heimebane, men klarte ikkje å gjere noko med suverene Kobayashi, som allereie har sikra samanlagtssigeren i verdscupen.

Japanaren leverte to kjempehopp på 141 og 141,5 meter. Med det sikra han sigeren 10,4 poeng føre Stjernen, som hoppa 137 to gonger.

Sjølv om sigeren glapp, avslutta trønderen karrieren med ein god prestasjon. 30-åringen legg no skia i bua og kan sjå tilbake på eitt OL-gull, eitt VM-gull, eitt VM-sølv og éin VM-bronse i lagkonkurransar. Han står òg med to individuelle NM-gull og éin verdscupsiger.

Kraft rykte ifrå

Robert Johansson jaktar samanlagtssigeren i Raw Air og låg 5,9 poeng bak Stefan Kraft på førsteplassen før rennet på torsdag. Den avstanden auka ytterlegare då Johansson måtte ta til takke med ein tiandeplass med 270,6 poeng, medan Kraft enda på tredjeplass.

Johann André Forfang vart Noregs nest beste på femteplass. Tromsøværingen fekk totalt 275,6 poeng for hopp på 134 og 132,5 meter.

Marius Lindvik og Robin Pedersen kom seg til finaleomgangen, men klarte aldri å utfordre teten. Pedersen vart nummer 28 med 240,2 poeng, medan Lindvik enda på 30.-plass

Granerud skuffa

Halvor Egner Granerud har slite den siste tida og fekk det heller ikkje til å klaffe i Granåsen torsdag. Trass i eit hopp på 125 meter heldt ikkje 120,2 poeng til finaleplass for Asker-guten, som vart nummer 32.

Thomas Aasen Markeng hoppa like langt som Lindvik, men dårlegare stilpoeng resulterte i 117 poeng, noko som ikkje heldt til finaleplass. 18-åringen enda på 36.-plass.

Fredag skal hopparane i aksjon i Vikersund.

(©NPK)

Andreas Stjernen avslutta karrieren med andreplass i rennet i Granåsen torsdag. Foto: Tore Meek / NTB scanpix

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...