Midsundingen

Drillo hjelper Lyn på treningsfeltet

Egil «Drillo» Olsen er tilbake på treningsfeltet. Den tidlegare landslagssjefen skal hjelpe Lyn å berge plassen i 3. divisjon, melder Nettavisen.

Etter helgas 1-3-tap mot Ready er Lyn berre fire poeng over nedrykksstreken, og no har Drillo sagt ja til å hjelpe trenar Bent Inge Johnsen å stramme inn forsvaret for å unngå nedrykk til nivå fem.

- Vi hadde ein dialog før sesongen, men så stod det litt på tidsbruken. Så tok vi opp hansken igjen før sommaren. Han blir med litt og skal sjå på forsvarsarbeidet og drille forsvarsfiraren, seier Johnsen til Nettavisen.

- Det er ikkje noko dagleg der han skal vere med på kvar einaste trening, men han ser kampane og gir meg tilbakemeldingar. Så jobbar han med dei unge vi har som vi skal få opp og fram.

Drillo var hovudtrenaren til Lyn i fleire år på 1980-talet, før han første gong vart Noregs landslagssjef. Han hjelpte klubben på treningsfeltet òg for fem år sidan. Bent Inge Johnsen er glad for hjelpa hans.

- Eg synest det er veldig flott. Eg får snakka og diskutert med ein av dei beste trenarane vi har hatt i Noreg. For min del er det berre eit pluss, og eg ser fram til det, seier han til Nettavisen.

Drillo var Noregs landslagssjef i tida 1990 til 1998 (med to VM-sluttspel) og 2009 til 2013. Han har òg trena fleire aldersbestemte landslag og ei rekke klubblag, blant dei Wimbledon i engelsk Premier League.

(©NPK)

Egil «Drillo» Olsen gjer nok eit comeback på treningsfeltet. Han skal hjelpe Lyn å stramme inn forsvaret i forsøk på å berge plassen i 3. divisjon. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...