Midsundingen

Søkeresultat

Nyheter av: Magne Jonny Krumsvik

Med prosjekt rastebord

Midsund Rotaryklubb:

Med prosjekt rastebord

Publisert:

Midsund Rotaryklubb har gjennom prosjekt rastebord plassert ut fem rastebord i Midsund. Det er medlemmene i yrkesteneste/samfunnsteneste, samt diverse forslag frå øvrige medlemmer i klubben, som har stått for ide og planlegging av prosjektet.

Heime bra, men skulen best?

Heime bra, men skulen best?

Publisert:

Elevar i vidaregåande skole meiner dei lærer best på skolen, og dei sakna medelevane sine då skolen var koronastengt. Det viser ei undersøking av den digitale undervisninga som var gjennomført i vidaregåande skole i Møre og Romsdal.

Sommaravisa er ute

Sommaravisa er ute

Publisert:

Sommaravisa til Midsundingen er ute i dag. Håper du vil like å lese om mangfaldet og det som skjer i øyriket vårt. For det skjer heile tida noko i Midsund, mykje meir enn det lokalavisa får med seg. No er det ikkje alt ein skal eller bør skrive om heller, så slik er det.

Midlertidig innstilt

A-ruta i rute 22:

Midlertidig innstilt

Fjord1 melder om normal drift frå klokka 12.35

Publisert: - Oppdatert: 01.07.2020 kl 13:12

Rute 22 Brattvåg-Dryna-Fjørtofta-Harøya er midlertidig innstilt med A-ruta melder Fjord1 klokka 10.49 onsdag.

Ut på tur, aldri sur

Ut på tur, aldri sur

Publisert:

Det gjeld så absolutt for dette blide firkløveret som Midsundingen møtte på parkeringsplassen ved Rørsethornet, ein av dei fire populære Midsundtrappene.

Redusert kapasitet i sambandet

Redusert kapasitet i sambandet

Publisert:

Fjord1 melder at det blir redusert kapasitet i rute 22 Brattvåg-Dryna-Fjørtoft-Harøya tysdag klokka 06.25.

Badeglede på Sandan

Badeglede på Sandan

Publisert:

Sjølv om temperaturen ikkje var over 20 grader måndag ettermiddag, var det likevel stor badeglede på Sandan.

Funnen i god behald

Funnen i god behald

Publisert:

Laurdag 20. juni forsvann sibirkatten Oscar frå Kolbeingjerdet i Midsund. Eigarane etterlyste familien sin kjæledegge på sosiale medier og gjennom lokalavisa. Etter ei veke på rømmen er han no tilbake hos glade eigarar.

Havvind kan få store konsekvensar

Midsundkonferansen 2020:

Havvind kan få store konsekvensar

Publisert: - Oppdatert: 27.06.2020 kl 15:02

Havvind kan få store konsekvensar for sild og sjøfugl. Ingen veit kva ein storstilt utbygging av havvind vil bety for fiskeria og sjøfuglbestandane. Forskarane manar til å vere føre var.

Jonsokfeiring på Flesjå

Jonsokfeiring på Flesjå

Publisert:

Nord-Heggdal Vel arrangerte jonsokfeiring på Flesjå i over 20 varmegrader, fredag 26. juni.

Koronatestingen flyttast til Nøisomhed

Molde kommune:

Koronatestingen flyttast til Nøisomhed

Publisert:

Testanlegget på Træffhuset riggast ned. Frå måndag 29. juni foregår koronatestingen på Nøisomhed, nærare bestemt utanfor vassbehandlingsanlegget til Molde vann og avløp KF. Her skal innbyggarar i Molde teste seg dersom dei har mistanke om at dei er smitta av koronaviruset.

Lese og høyre på lydbøker i Norgesferien?

Lese og høyre på lydbøker i Norgesferien?

Publisert:

Midsund bibliotek har ei sommarhelsing til sine brukarar før sommarferien.

Har du sett sibirkatten Oscar?

Har du sett sibirkatten Oscar?

Publisert: - Oppdatert: 24.06.2020 kl 19:25

Den to år gamle sibirkatten bur i Kolbeingjerdet i Midsund sentrum, men har vore forsvunne sidan laurdag 20. juni.

I Midsund Marina og på internett

Midsundkonferansen 2020:

I Midsund Marina og på internett

Publisert:

Midsundkonferansen tek kampen om å beskytte Europa sin største og viktigaste rundkøyring – økosystemet i Nord-Atlanteren. Dette er også konferansen om "Den bærekraftige fiskeren og ressursene i havet" som forvaltast av kystfolket. Det skjer måndag 22. juni i Midsund Marina og på Microsoft ...

Song og musikk, blomster og tårer

Midsund Montessoriskule:

Song og musikk, blomster og tårer

Publisert: - Oppdatert: 25.06.2020 kl 22:32

Tysdag kveld hadde 5. til 7. klasse sommaravslutning på Midsund Montessoriskule. Det vart ein stemningsfull avslutningsfest med mykje song og musikk, men også utdeling av blomster og tørking av tårer.

Likevel eigedomskatt i Midsund

Likevel eigedomskatt i Midsund

Publisert: - Oppdatert: 18.06.2020 kl 16:55

Det blir likevel eigedomskatt i Midsund. Det er klart etter handsaming av saka i kommunestyret i dag. Varaordførar Odd Helge Gangstad (Sp) trakk forslaget sitt om fritak for Midsund då saka kom opp. Framstegspartiet fronta likevel fritak for Midsund, og då vart varaordføraren med på dette. Det ...

Verdig avslutning for 10. klasse

Midsund skule:

Verdig avslutning for 10. klasse

Publisert: - Oppdatert: 25.06.2020 kl 21:19

Det vart ei stemningsfull og verdig avslutning for 10. klasse på Midsund skule måndag kveld. Etter eit svært spesielt skuleår, der store delar av skuleåret vart prega av koronapandemien, fekk elevane delt ut vitnemål etter ein kjempeflott festkveld.

Krev stans i vindkraftutbygging

Fylkespolitikarane:

Krev stans i vindkraftutbygging

Publisert:

Eit samla fylkesting i Møre og Romsdal krev full stans i vindkraftutbygginga på Haramsøya. Etter ei turbulent veke krev fleire politiske parti å få møte olje- og energiminister Tina Bru (H).

Vil vere synlege på sjøen

Politiet i Møre og Romsdal:

Vil vere synlege på sjøen

Publisert:

Møre og Romsdal politidistrikt har ein lang og utfordrande kystline, og lange fjordar som gir svært mange stor glede av å ferdast til sjøs med fritidsbåt. Politiet lovar også i år å vere synlege og tilstades.

Tek grep om læreplassar

Fylkeskommunen:

Tek grep om læreplassar

Publisert:

Møre og Romsdal Fylkeskommune tek grep for å kompensere for læreplassar som forsvann på grunn av koronasituasjonen. For elevar som har problem med å finne læreplass, vil fylkeskommunen vurdere alternativ fagopplæring i Vg3 i skule.

Hektiske dagar for M/S Havsnurp

Hektiske dagar for M/S Havsnurp

Publisert:

26. april kasta M/S Havsnurp laus frå Midsund og kursa mot tobisfelta sør i Nordsjøen. Fiskeridirektoratet hadde då sett ein førebels kvote på 70.000 tonn til norske fartøy.

Grønn service til blå næring

Midsund Industriservice AS:

Grønn service til blå næring

Publisert:

Ei gruppe med tidlegare tilsette ved Midsund Bruk har etablert eit nytt selskap i Midsund. Det nye selskapet har fått namnet Midsund Industriservice AS. I spissen for selskapet er Ole Ståle Sandnes og Per Frank Haugen.

La fram årsrapport for fylkestinget

Ungdomspanelet:

La fram årsrapport for fylkestinget

Publisert:

Måndag 15. juni la ungdomspanelet fram årsrapporten sin for fylkestinget. Dei fekk mykje skryt frå politikarane.

Talent på rekke og rad

Kulturskuleforestilling:

Talent på rekke og rad

Publisert: - Oppdatert: 24.06.2020 kl 20:45

Talenta innan Molde Kulturskole, avdeling Midsund, blomstrar. Søndag ettermiddag fekk vi sjå nokre av dei mange talenta på scena i Storsalen på Midsund skule.

Kine fekk største fisken

Fiskekonkurransen:

Kine fekk største fisken

Publisert: - Oppdatert: 24.06.2020 kl 20:14

- Dette er den største fisken eg nokon gong har fått, strålte Kine Raknes på Solholmen ferjekai søndag ettermiddag. Det gav premie i fiskekonkurransen saman med Per Otto Opstad, som fekk mest fisk totalt sett.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...