Midsundingen

Ut på tur, aldri sur

Ut på tur, aldri sur

Publisert:

Det gjeld så absolutt for dette blide firkløveret som Midsundingen møtte på parkeringsplassen ved Rørsethornet, ein av dei fire populære Midsundtrappene.

Badeglede på Sandan

Badeglede på Sandan

Publisert:

Sjølv om temperaturen ikkje var over 20 grader måndag ettermiddag, var det likevel stor badeglede på Sandan.

Funnen i god behald

Funnen i god behald

Publisert:

Laurdag 20. juni forsvann sibirkatten Oscar frå Kolbeingjerdet i Midsund. Eigarane etterlyste familien sin kjæledegge på sosiale medier og gjennom lokalavisa. Etter ei veke på rømmen er han no tilbake hos glade eigarar.

Jonsokfeiring på Flesjå

Jonsokfeiring på Flesjå

Publisert:

Nord-Heggdal Vel arrangerte jonsokfeiring på Flesjå i over 20 varmegrader, fredag 26. juni.

Lese og høyre på lydbøker i Norgesferien?

Lese og høyre på lydbøker i Norgesferien?

Publisert:

Midsund bibliotek har ei sommarhelsing til sine brukarar før sommarferien.

Song og musikk, blomster og tårer

Midsund Montessoriskule:

Song og musikk, blomster og tårer

Publisert: - Oppdatert: 25.06.2020 kl 22:32

Tysdag kveld hadde 5. til 7. klasse sommaravslutning på Midsund Montessoriskule. Det vart ein stemningsfull avslutningsfest med mykje song og musikk, men også utdeling av blomster og tørking av tårer.

Verdig avslutning for 10. klasse

Midsund skule:

Verdig avslutning for 10. klasse

Publisert: - Oppdatert: 25.06.2020 kl 21:19

Det vart ei stemningsfull og verdig avslutning for 10. klasse på Midsund skule måndag kveld. Etter eit svært spesielt skuleår, der store delar av skuleåret vart prega av koronapandemien, fekk elevane delt ut vitnemål etter ein kjempeflott festkveld.

Talent på rekke og rad

Kulturskuleforestilling:

Talent på rekke og rad

Publisert: - Oppdatert: 24.06.2020 kl 20:45

Talenta innan Molde Kulturskole, avdeling Midsund, blomstrar. Søndag ettermiddag fekk vi sjå nokre av dei mange talenta på scena i Storsalen på Midsund skule.

Kine fekk største fisken

Fiskekonkurransen:

Kine fekk største fisken

Publisert: - Oppdatert: 24.06.2020 kl 20:14

- Dette er den største fisken eg nokon gong har fått, strålte Kine Raknes på Solholmen ferjekai søndag ettermiddag. Det gav premie i fiskekonkurransen saman med Per Otto Opstad, som fekk mest fisk totalt sett.

Fiskekonkurranse

Fiskekonkurranse

Publisert:

Midsund Jeger og Fiskerforening arrangerer fiskekonkurranse på Solholmen ferjekai søndag ettermiddag. Det er gratis å delta.

Flott tur til Heggdalsvatnet

Flott tur til Heggdalsvatnet

Publisert:

Torsdag 4. juni var Aktiv på dagtid, seniorgruppa i Aukra kommune, på tur til Heggdalsvatnet. Det vart ein flott tur, melder dei.

Stor pinse-utfart

Stor pinse-utfart

Publisert: - Oppdatert: 02.06.2020 kl 11:54

Mange har besøkt Midsund og mange turmål i øyriket denne pinsa. Heile pinsehelga har det vore fulle parkeringsplassar på dei mest kjente turmåla.

God pinse!

God pinse!

Publisert: - Oppdatert: 02.06.2020 kl 10:39

Første pinsedag slo Midsund kyrkjelyd til med heile to høgtidsmesser trass strenge korona-restriksjonar. Vikarprest Harald Sunde hadde med seg eit flott kammerorkester og fine forsongarar.

Gjerdebua AS – ei investering for framtida

Gjerdebua AS – ei investering for framtida

Publisert:

Den vakre raude sjøbua i vågen i Midsund er klar for utleige av leilegheiter og selskapslokale. Gjerne i kombinasjon. Eigarane kjøpte den ærverdige sjøbua som ei investering for framtida.

Midsund bibliotek opnar att

Midsund bibliotek opnar att

Torsdag 28. mai

Publisert:

Bibliotekmedarbeidar Unni Hammarbach Krohn kjem med ei gladmelding frå Midsund bibliotek. Torsdag 28. mai opnar biblioteket dørene igjen. Det vert ope berre for utlån og innlevering.

Ny app for å låne e-bøker i Møre og Romsdal

Ny app for å låne e-bøker i Møre og Romsdal

Publisert:

Frå 25. mai kan du laste ned appen BookBites for å låne e-bøker frå biblioteka i Møre og Romsdal.

Ungdomstalen i Midsund 17. mai

Ungdomstalen i Midsund 17. mai

Publisert: - Oppdatert: 25.05.2020 kl 15:30

Midsundingen presenterer her ungdomstalen som vart framført ved Midsund omsorgsenter i samband med den offisielle markeringa av 17. mai. Synne Tangen og Elina Orseth har skrive talen, som vart framført av Jenny Rørset frå 10. klasse.

Festgudsteneste i Otrøy kyrkje

Festgudsteneste i Otrøy kyrkje

Publisert:

Trass i strenge reglar for å halde opne arrangement på nasjonaldagen, valde kyrkja å opne dørene. Otrøy kyrkje vart så full som ein håpa på!

Vellykka 17. mai-fest på Nord-Heggdal grendahus

Vellykka 17. mai-fest på Nord-Heggdal grendahus

Publisert: - Oppdatert: 18.05.2020 kl 16:06

Av og til kan det vere kjekt å bu i ei lita bygd med få innbyggarar. Nord-Heggdal Velforeining inviterte samtlege medlemmer til 17. mai-fest på grendahuset, og det vart passe fullt!

Bildeglimt frå 17. mai

Bildeglimt frå 17. mai

Publisert: - Oppdatert: 25.05.2020 kl 17:19

Det vart ein spesiell markering av 17. mai i år. Pandemien har sett samfunnet tilbake i tid på mange måtar, men pådrivarar som Simon Sandnes ordna likevel ein offisiell markering i Midsund. Han var også "primus motor" bak direktesendinga gjennom mediakanalane til lokalavisa Midsundingen.

Helge Orten talte i Midsund

Årets 17. mai-tale:

Helge Orten talte i Midsund

Publisert: - Oppdatert: 25.05.2020 kl 15:54

Stortingspolitiker og midsunding Helge Orten var årets 17. mai-taler i Midsund. Han talte utenfor Midsund omsorgsenter, der årets offisielle markering ble arrangert. Orten holdt en varm tale om å ta vare på hverandre. Han tok også frem Haldis Moren Vesaas og diktet "Tung tids tale".

Pynta Midsund Senteret

Pynta Midsund Senteret

Publisert:

Det er elevane ved Midsund Montessoriskule som pynta Midsund Senteret til 17. mai.

Samrøystes om fotballhall i kommunestyret

Midsund Idrettslag fekk kommunal garanti

Samrøystes om fotballhall i kommunestyret

Publisert:

Det haddde ikkje gått mange minutta før nyhenda om kommunal garanti til fotballhallen i Midsund nådde sosiale medium og Div Midsund Info... Ivrigast til å publisere var KrF-politikar Arnstein Misund, som hadde dette vedlegget i behandlinga av saka i kommunestyret torsdag.

Markerte 17. mai med leikar og tog

Raknes skule:

Markerte 17. mai med leikar og tog

Publisert:

Raknes skule markerte 17. mai for alle elevar og tilsette fredag ettermiddag. Her var det meste av det ein kan oppleve på ein tradisjonell feiring av nasjonaldagen. Leikar, tog, pølse med brød og is, mellom snøbygene.

Midsund Bibliotek opnar for utlån

Midsund Bibliotek opnar for utlån

Publisert:

Frå onsdag 13. mai kan du låne bøker ved Midsund Bibliotek.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...