Inviterer til Visekveld med lokale artistar

Midsund Gjestestove:

Inviterer til Visekveld med lokale artistar

Publisert:

Onsdag 10. november inviterer Midsund Gjestestove til Visekveld med lokale artistar. Hege Stormyr, Asgeir Nerbø, Monica Tangen, Morten Søvde og Åshild Melkeraaen inntek scena denne kvelden.

 Trusfridom og menneskerettar

Kyrkjelydsdagane 2021:

Trusfridom og menneskerettar

3. til 7. november

Publisert:

I år samarbeider soknerådet med Stefanusalliansen, ein misjons- og menneskerettsorganisasjon med særleg fokus på trusfridom. Det er eit tema som angår oss alle, - og over alt i verda. Det gjeld også oss, som eit livssynope samfunn med trusfridom er dette aktuelt.

Vil ha tilbake besøkande

Skaper aktivitet på biblioteka:

Vil ha tilbake besøkande

Publisert:

Biblioteka og frivillige organisasjonar skal samarbeide om livslang læring. Håpet er at tre regionale samlingar også skal bidra til auka bibliotekbesøk.

Fekk besøk av Aukra Pensjonistlag

Midsund Pensjonistlag:

Fekk besøk av Aukra Pensjonistlag

Publisert: - Oppdatert: 10.11.2021 kl 14:21

Onsdag var Midsund Pensjonistlag vertskap for Aukra Pensjonistlag. Gjestane var innom både Fredheim og Krabbevikbua, før det var middag og kulturinnslag på Midsund Gjestestove.

Steinar Raknes –

Nytt album:

Steinar Raknes – "Due og Drone" ute 29. oktober

Publisert: - Oppdatert: 10.11.2021 kl 12:48

På turné i Troms, rett før koronaen kom, hadde Steinar Raknes fått med seg Kjartan Fløgstads "Due og drone" som reiselektyre. Det resulterte i albumet "Due og Drone", og den som trur at bass er bass, vil oppdage noko heilt anna, skriv Grappa Musikkforlag i denne pressemeldinga.

Fransk YouTube-film frå Midsundtrappene

Reiseliv:

Fransk YouTube-film frå Midsundtrappene

Publisert:

Portal Midsund fortel at i september kom ein gjeng ens ærend frå Frankrike til Midsund for å spele inn ein YouTube-film i Midsundtrappene ved Rørsethornet.

Open scene i Storsalen

Kulturskulen:

Open scene i Storsalen

Publisert: - Oppdatert: 18.10.2021 kl 22:22

Endeleg var det tid for Open scene utan koronasrestriksjonar. Kulturskulekoordinator Åshild Melkeraaen ønska velkomen til dei 22 elevane som skulle opptre i Storsalen ved Midsund skule, og til alle som hadde møtt opp for å lytte. Ingvild Aas, kulturskulerektor for heile Molde, samt Gjemnes, ...

Veka for fjellturar

Midsund skule:

Veka for fjellturar

Publisert:

Heile ungdomsskulen, samt 7. klasse ved Midsund skule, var på ein nydeleg fjelltur i dag. Dette er veka for fjellturar, og i går hadde 1.-4. klasse seg ein fin tur opp til Bløvatnet, og i morgon skal 5. og 6. klasse til Nord-Heggdalsvatnet.

Lurvans spelar opp onsdagskvelden

Lisje-laurdag på Midsund Gjestestove:

Lurvans spelar opp onsdagskvelden

Publisert:

Midsund Gjestestove sitt nye konsept, "Lisje-laurdag", trår til med dansemusikk med Lurvans onsdag kveld. Kom og høyr på flott musikk, og kanskje ta deg ein svingom på dansegolvet også!

Arrangerte fest på biblioteket

Sommarles 2021:

Arrangerte fest på biblioteket

Publisert: - Oppdatert: 18.10.2021 kl 14:07

I år har 53 barn lese 849 bøker og 65469 sider. I gjennomsnitt vert det 16 bøker og 1235 sider per barn i Sommarles 2021. Bibliotekar på Molde Bibliotek, avdeling Midsund, Unni Hammarbach Krohn, inviterte til fest tysdag.

Kulturskulen:

"Bok med skulptur"

Publisert:

Molde kulturskole, avdeling Midsund, har gjennomført prosjektet "Bok med skulptur". Det vart både kreative og flotte skulpturar av bøkene som kulturskuleelevane har laga.

Loppemarknaden gjekk kjempebra!

Midsund skule:

Loppemarknaden gjekk kjempebra!

Publisert: - Oppdatert: 18.10.2021 kl 14:05

10. klasse på Midsund skule er svært fornøgde med at så mange valte å ta turen til loppemarknad på Midsund skule laurdag. Skulen var fylt til randen med folk, og mange stod i kø og venta då dørene opna presis klokka 12.00.

Bli med på aktivitetsveka Høstbaluba!

Molde kommune:

Bli med på aktivitetsveka Høstbaluba!

Publisert:

Sommarskule i Molde var slik ein suksess at Molde kommune køyrer på med Høstbaluba! Dette er ei aktivitetsveke for ungdom i 4. trinn til og med 7. trinn i kommunen, og arrangerast i haustferien (veke 41).

Loppemarknad med stort utval

Skuleklasse arrangerer:

Loppemarknad med stort utval

Publisert:

Laurdag 25. september frå klokka 12.00 til klokka 15.00 blir det arrangert loppemarknad på Midsund Skule. Arrangør er 10. klasse på skulen.

Nominer din kandidat

Fylkeskulturprisen 2021

Nominer din kandidat

Publisert:

Kjenner du, eller veit du om nokon, som har lagt ned ein spesiell innsats for kulturlivet i Møre og Romsdal? Då vil fylkeskommunen høyre frå deg!

Innfører «Lissje-laurdag» med quiz i kveld

Midsund Gjestestove:

Innfører «Lissje-laurdag» med quiz i kveld

Publisert:

Den kreative gjengen på Midsund Gjestestove innfører «Lissje-laurdag» på onsdagane framover. Det betyr arrangement for nokon og einkvar onsdagskveldane. Først ut er det quiz, deretter blir det sushiaften og deretter kulturkveld med musikalsk innslag.

Forestilling for barnehagane på biblioteket

Kultur:

Forestilling for barnehagane på biblioteket

Publisert: - Oppdatert: 17.09.2021 kl 14:21

Fredag 10. september var dei største barna i barnehagane på forestilling på biblioteket. Dei såg «Geitekillingen som kunne telle til 10» med Peder Opstad.

- Balsam for sjela

Konsert:

- Balsam for sjela

Publisert: - Oppdatert: 14.09.2021 kl 19:44

Forventningsfulle midsundingar kom strøymande til Storsalen på Midsund skule fredag kveld. Gjett om Espen Eriksen Trio innfridde! - Musikken dykkar er balsam for sjela, jubla konsertvertinne Åshild Melkeraaen då ho takka for konserten.

Konsert i Storsalen fredag kveld

Espen Eriksen Trio:

Konsert i Storsalen fredag kveld

Publisert: - Oppdatert: 09.09.2021 kl 17:41

Fredag klokka 19.00 vert det nydeleg musikk i Storsalen på Midsund skule. Espen Eriksen Trio, med midsundbassisten Lars Tormod Jenset, kjem for å halde konsert.

Sunnmøringar inntok Rørsethornet

"Kom deg ut dagen" 2021:

Sunnmøringar inntok Rørsethornet

Publisert:

Elin Agnete Lien Nordstrand og Gro Nordstrand Tødenes frå Volda på Sunnmøre nytta "Kom deg ut dagen" 2021 til å bestige Rørsethornet, ein av Midsundtrappene. Friluftslivets Uke i regi av Norsk Friluftsliv blir arrangert frå den 4. til 12. september. Målet er å inspirere endå fleire til å ...

Konfirmantkullet for 2022

Presentert i Otrøy kyrkje:

Konfirmantkullet for 2022

Publisert:

I dag vart konfirmantkullet for 2022 presentert i Otrøy kyrkje.

Sommarfest på sjukeheimen

Midsund sjukeheim:

Sommarfest på sjukeheimen

Publisert:

I juni var det sommarfest på Midsund sjukeheim. Av ulike årsaker har desse flotte bileta blitt liggande litt for lenge, men her er dei!

Feirar friluftslivet med 80 turar og aktivitetar i Møre og Romsdal

Feirar friluftslivet med 80 turar og aktivitetar i Møre og Romsdal

Publisert:

Friluftsliv er i vinden som aldri før. I Friluftslivets uke 4. – 12. september kan store og små velge mellom 80 aktivitetar i Møre og Romsdal.

Legg nytt tak på Fredheim

Midsund slekt- og historielag:

Legg nytt tak på Fredheim

Publisert: - Oppdatert: 15.09.2021 kl 13:00

Skifertaket på Fredheim vert lagt om, og det vert lagt eit nytt papplag.

Blir du med ut på tur?

Midsund Pensjonistlag:

Blir du med ut på tur?

Gratis for pensjonistar

Publisert:

I byrjinga av september vil medlemmer i Midsund Pensjonistlag få vere med på bussturar i Molde kommune. Det er opplevingsturar i øusamfunnet Midsund, med middag som avslutning. Først er det derimot medlemsmøte på Midsund Gjestehus onsdag 25. august.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Midsundingen bruker cookies (informasjonskapsler) til å forbedre nettstedet. Ved å godkjenne aksepterer du at vi kan sette cookies i din nettleser.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...