Midsund i Noreg si største avis

Midsund i Noreg si største avis

Publisert: - Oppdatert: 27.05.2021 kl 15:33

I gårsdagens papirutgåve av VG kunne ein mellom anna lese om Midsund under "Øyferie i Norge".

Naturlig landskapspleie!

Naturlig landskapspleie!

Publisert:

- Det er et fakta at Norge holder på å gro igjen! Og her på Midsund er det ingen unntak, sier Helene Strand på Midøya. Hun viser til at når en ser på bilder fra tidligere tider er landskapet merkbart mer åpent og ser mer tatt vare på.

4,8 millionar til Møre og Romsdal

Søknadsrekord til Kulturminnefondet:

4,8 millionar til Møre og Romsdal

Publisert:

Kulturminnefondet har så langt i år fått inn like mange søknader som i heile fjor, og av 65 millionar kroner i tilsegner har 4,8 millionar gått til Møre og Romsdal fylke. Kulturminnefondet forventar at søknadsveksten vil halde fram ut året.

Midsundfestivalen 2021 er avlyst

Midsundfestivalen 2021 er avlyst

Publisert: - Oppdatert: 04.06.2021 kl 15:54

Styret i Midsundfestivalen har bestemt seg for å avlyse årets sommarfestival. Dette på grunn av smittevernomsyn i forhold til koronapandemien. Siste festival var i 2019.

Toga til 17. mai-fest

17. mai i Midsund:

Toga til 17. mai-fest

Publisert: - Oppdatert: 20.05.2021 kl 12:36

Denne gjengen med åtte jenter fekk med seg 17. mai-programmet frå Midsund Omsorgssenter i dag. Lokalavisa møtte det lokale toget i Uggelvik med sang og musikk på veg til sentrum.

Stemningsfull gudsteneste i Otrøy kyrkje

17. mai i Midsund:

Stemningsfull gudsteneste i Otrøy kyrkje

Publisert:

Det vart ei stemningsfull gudsteneste i Otrøy kyrkje 17. mai. Etter gudstenesta var det kranslegging, allsang og musikk frå Midsund Musikkorps.

Markerte 17. mai på førehand

Raknes skule:

Markerte 17. mai på førehand

Publisert:

Tysdag feira 1. og 2. klasse 17. mai på Raknes Skule i strålande sol. Onsdag var det 3. og 4 klasse sin tur, i litt kaldare ver.

Pensjonistlaget sonderte øysamfunnet

Pensjonistlaget sonderte øysamfunnet

Publisert: - Oppdatert: 04.06.2021 kl 14:54

Midsund Pensjonistlag skal tilby turar i øysamfunnet til sine medlemmer i tida som kjem. Dermed var det ut på busstur for å sondere litt av øysamfunnet. Etter fleire besøk hos lokalt næringsliv opplevde ein at ting tek mykje lenger tid enn ein reknar med på førehand.

Feira bursdag på Drynahatten

Luna (11):

Feira bursdag på Drynahatten

Publisert: - Oppdatert: 04.05.2021 kl 20:08

I det strålande vårveret feira Luna (11) bursdagen sin på Drynahatten.

Detaljregulering Stormyra idrettshall godkjent

Detaljregulering Stormyra idrettshall godkjent

Publisert: - Oppdatert: 04.05.2021 kl 20:54

Kommunestyrerepresentant Arnstein Misund (KrF) hadde følgande innlegg i kommunestyret før helga angåande den nye fleirbrukshallen i Midsund. Detaljreguleringa vart, ikkje uventa, samrøystes godkjent.

Sesongstart med restriksjonar

Stikk Ut 2021:

Sesongstart med restriksjonar

Publisert: - Oppdatert: 08.05.2021 kl 18:49

1. mai var det sesongstart for Stikk UT! Øysamfunnet Midsund er som vanleg godt representert med mange flotte turar. Heile fylket er med, men for enkelte er det restriksjonar på grunn av pandemien.

Dugnaden held fram laurdag

Bygdheim Forsamlingshus:

Dugnaden held fram laurdag

Publisert:

Prosjekt takbytte og fasadeendring på Bygdheim Forsamlingshus er godt i gang. Dugnaden held fram laurdag og ein treng folk til maling, vasking av fasade, reparasjon av fasade med meir. Mykje av arbeidet vil skje oppe på stillas. Kan du bidra så ta kontakt med Ingebjørn Orvik eller Tina Holm.

- Det er håp for bygda

- Det er håp for bygda

Publisert:

- Går det virkelig an å bo på bygda? Ja, sier ungdom. Ikke bare de fra bygda, men også en del ungdom fra de større byene. Det sier seniorrådgiver Hildegunn Nordtug og direktør Marit L. Mellingen i Distriktssenteret.

Utløyste turisttilstrøyming til Midsund

Våren på besøk:

Utløyste turisttilstrøyming til Midsund

Publisert:

Ein fin kombinasjon av båtar og bubilar inntok Midsund Marina om området rundt sist helg. I det flotte vårveret var det mange som nytta høvet til å besøke vakre Midsund.

Fantastisk flott solnedgang

Fantastisk flott solnedgang

Passasjerbåt låg stille utanfor Midøya i fleire timar

Publisert: - Oppdatert: 18.04.2021 kl 22:38

Ein passasjerbåt la seg til utanfor Midøya søndag kveld. Der fekk eit ukjent tal passasjerar og mannskap med seg ein fantastisk vakker solnedgang.

Hengekøyeparkar i Midsund

Hengekøyeparkar i Midsund

Publisert:

Kreativ nytenking har resultert i to hengekøyeparkar i Midsund. Desse såg dagens lys i fjor sommar. Sjølv om ein ikkje kan ta betalt for overnatting i naturen, er konseptet likevel salsutløysande for sportsbutikken Utendørs.

Butikken er limet i bygda

Butikken er limet i bygda

Publisert:

Ingen blir rik av å drive nærbutikk i Distrikts-Noreg. Likevel har fleire hundre kjøpmenn satsa på eit liv i små bygdebutikkar. Kanskje dei gjer det fordi dei kjenner kor viktig det er å knyte bygda saman?, spør direktør Marit L. Mellingen og avdelingsleiar Steinar Fredheim i ...

Strålande ski-søndag

Strålande ski-søndag

Publisert: - Oppdatert: 11.04.2021 kl 20:10

Mange nytta høvet til å ta seg ein skitur på ein strålande vermessig søndag. Parkeringsplassen ved kapellet i Nord Heggdal var full av bilar.

Garden som ressurs

Utlysing:

Garden som ressurs

Publisert:

Søk inntil 100 000 kroner til å utvikle nettverk og samarbeid mellom aktørar innan lokal mat, landbruksbasert reiseliv og kultur.

Skapte glede i påska

Pensjonistlaget:

Skapte glede i påska

Publisert:

Midsund Pensjonistlag besøkte sine medlemmer like før påske. Kvar medlem fekk utdelt eit orienteringskriv, samt årsmelding og rekneskap for 2020. I tillegg fekk dei påskegodt, og ønskje om god påske.

Skal skifte tak, vil male huset samstundes

Bygdheim:

Skal skifte tak, vil male huset samstundes

Publisert: - Oppdatert: 01.04.2021 kl 18:40

Etter påske startar Byggkompetanse å skifte tak på Bygdheim. Styret i forsamlingshuset ønsker å benytte høve til å male huset medan ein har stillas. I den samanheng treng dei hjelp, og oppmodar no folk om å melde seg til dugnad.

Spesiell påske i kyrkja

Spesiell påske i kyrkja

Publisert:

Påskegudstenestene er avlyst for andre året på rad. Det blir ei spesiell påske for Den norske kyrkja. Midsund kyrkjelyd vel likevel å ha ope kyrkja ein time to dagar i påskehøgtida.

Bokmelding av Utfor

Tid for bok:

Bokmelding av Utfor

Publisert: - Oppdatert: 29.03.2021 kl 15:05

Vi nærmar oss påske, eit tid for å lese bøker. Aurora Stølen Søvde har laga ei bokmelding av Utfor, som er skriven av Sunniva Relling Berg. Kanskje får du lyst til å lese denne boka i påska?

Drøymer om jobb på plattform

Kitty jublar for fagbrev:

Drøymer om jobb på plattform

Publisert: - Oppdatert: 22.03.2021 kl 10:35

Kitty Kittiya Srihanam, daglig leiar hos Neste Midsund, har sikra seg fagbrev som kokk. Ho jublar over dokumentasjonen som kokk, men drøymer samstundes om jobb på plattform. Fram til det blir ein realitet vil ho halde fram med å servere nydelig mat, med eit like strålande smil.

17. mai i Molde!

17. mai i Molde!

Publisert:

- Vi skal gjere det vi kan for å få ein fin feiring av nasjonaldagen. Det blir eit digitalt opplegg, så jobbar vi i tillegg med å leggje til rette for så mykje normal feiring som mogleg, alt etter kva smittesituasjonen tillet, seier leiar i 17. mai-komitéen i Molde kommune, Morten Walløe ...

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Midsundingen bruker cookies (informasjonskapsler) til å forbedre nettstedet. Ved å godkjenne aksepterer du at vi kan sette cookies i din nettleser.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...