Midsundingen

Lobben til OB-trenaren snytte Solbakkens lag for siger

Ein lekker lobb frå OBS 40-årige hjelpetrenar Henrik Hansen snytte Ståle Solbakkens FC København for siger i treningskampen på fredag, som enda 2–2.

Hansen vart sendt innpå fordi alle reservane var nytta då Moses Opondo måtte ut, og fem minutt seinare vann han ein duell på 16-meterstreken og vippa ballen i ein høg boge over målvakt Karl-Johan Johnsson. Målet var høgdepunktet i kampen.

Sten Grytebust vakta FCK-målet i første omgang og heldt nullen. Laget leia 2–0 halvvegs etter mål av Mohamed Daramy og Pep Biel. Solbakken bytte alle 11 mann ved pause, og nemnde Opondo reduserte før Hansen utlikna i det 87. minuttet.

Sander Svendsen starta for OB, men vart bytt ut ved pause i Parken. Gjestene gjorde 13 byte totalt.

– Vi har trena saman i halvanna veke, og den fysiske forma er utmerka, men det var tydeleg at vi manglar kamptrening. Det er 10 dagar igjen til vi skal spele superliga, og vi må bruke dei godt på treningsfeltet, sa Solbakken til FCKs nettstad.

– Heldigvis har vi òg ein treningskamp tysdag (mot Sønderjyske).

For FCK held serien fram 1. juni med bortekamp mot Lyngby. OB gjestar AGF same dag.

(©NPK)

Ståle Solbakken så sitt FC København spele 2–2 mot OB i fredagens treningskamp som er eit ledd i oppkøyringa før sesongen i dansk superliga startar igjen. Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...