Midsundingen

Ferjefri E39, personangrep, omkamp og fakta

Ferjefri E39, personangrep, omkamp og fakta

Lesarinnlegg frå gruppeleiarar for dei politiske partia i Midsund og Aukra

Publisert:

Personangrep: Det er trist å sjå at at motstandarar av Møreaksen går til personangrep på Helge Orten i staden for å argumentere for sitt prosjekt. Er det fordi dei manglar saklege argument?

Et kvotesystem for økt verdiskaping - i Oslo?

Et kvotesystem for økt verdiskaping - i Oslo?

Leserinnlegg fra Fiskeripolitisk utvalg Møre og Romsdal Senterparti

Publisert:

Regjeringen la den 21. juni frem stortingsmeldingen om et kvotesystem for økt verdiskaping – kvotemeldingen. Reaksjonene fra næringen kom raskt, selv om mange fiskere var i velfortjent feriemodus.

Kvar einaste midsunding tel

Kvar einaste midsunding tel

Lesarinnlegg av Lena Landsverk Sande (V)

Publisert:

Det er no få dagar att til valet, og enno er det fleire som er usikre på kva dei skal stemme – og om dei i det heile tatt skal gå til urnene den 9. september. Eg vonar eg kan bidra til at du gjer eit val.

Vi må hjelpe fleire elevar til å fullføre vidaregåande i Møre og Romsdal

Vi må hjelpe fleire elevar til å fullføre vidaregåande i Møre og Romsdal

Lesarinnlegg av Anders Riise (H)

Publisert: - Oppdatert: 03.09.2019 kl 13:52

Det er mykje som går bra i norsk skule. Elevane lærer meir, dei er meir til stades, og fleire fullfører og består. Men framleis er det utfordringar vi må løyse, som at ein av fire ikkje fullfører vidaregåande opplæring.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...