Midsundingen

Carmen og Matthias Steffen Schulz

Det nye legeparet:

Carmen og Matthias Steffen Schulz

Publisert:

- No skal alle i Midsund ha fått tildelt ny fastlege via helsenorge.no, seier Matthias Steffen Schulz (50). Men etter at kommunen har føreslått ein ny fastlege, er det opp til kvar enkelt å eventuelt bytte att sjølv. Då er det berre å finne ut kven ein trivst best med.

Nytt liv i Klokkargarden

TETT PÅ:

Nytt liv i Klokkargarden

Publisert:

-Vi leitte først og fremst etter eit småbruk ved havet sør for Trondheim. Då vi begge fekk tilbod om lokale jobbar tett ved Sundsbøen, var vi ikkje i tvil. Her ville vi bu, strålar Ingvill Angvik (32), nyutdanna lærar, opphaveleg frå Tønsberg.

Sprekingen Peder Arthur Raknes

Sprekingen Peder Arthur Raknes

Publisert:

-Kva oppskrifta er? Jau, det gjeld å vere sosial, prate med folk rundt deg og å halde deg i form, seier Peder Arthur Raknes med glimt i auget. Inne i sitt 93. år imponerer han med eit lett ganglag, kvikke replikkar og godt humør.

Turstientusiasten Magne Bjørnerem

Turstientusiasten Magne Bjørnerem

Publisert:

Han er leiar i Midøy Velforening, og ivrar sterkt for oppgradering av turstiar på øya. Turstientusiasten brukar også fritida si på eigne prosjekt, og ofrar gjerne sin eigen grunn til det gode turføremålet. Firebarnsfaren er ein friskus som har sprunge Oslo Maraton heile 18 gonger.

Optimisten Daniel Sjøvik

Optimisten Daniel Sjøvik

Publisert:

Soknerådsleiar i Midsund, Daniel Sjøvik (47) går inn i påska med eit lyst sinn. - Påske er høgtid for meg, med glede og fest. I år blir det familiepåske med kona Inger Marie (47) og dei tre døtrene Amalie (16), Elisabeth (18), Maria (22) og svigersonen Amund (22).

Tannlegen som fann lykka i Midsund

Tannlegen som fann lykka i Midsund

Publisert:

Dirk Armin Miltz følgde skjebnen til Norge og Midsund på slutten av 90-talet. Tannlegen fann sin misjon i Midsund. Lykka og kjærleiken til Midsund har berre vakse med åra.

Tøff konkurranse driv Hanna

Tøff konkurranse driv Hanna

Publisert: - Oppdatert: 11.10.2018 kl 16:45

Handballen går i første rekke for unge Hanna Ræstad. No vil ho bidra i 1. divisjon for Volda.

Ein heim i Opstad hamn

Ein heim i Opstad hamn

Publisert: - Oppdatert: 16.02.2018 kl 11:07

Haakon Schau (26) har nyleg sagt opp leilegheita si i Ålesund. Han vil no få liv i den over hundre år gamle treskuta «Elmina».

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...